"PAMBRIA"

Nuttige info over luiergebruik

Wie

Na een ongeluk bij het sporten hield ik er een intern letsel aan over met inco-problemen als gevolg. Na een hele periode van onderzoeken en geen ideale oplossing heb ik het probleem aanvaard en er maar het beste  van gemaakt. Deze site is ook een manier voor mezelf om met mijn inco om te gaan en het deels te verwerken. Ik heb er er grotendeels vrede mee genomen en  ik hoop er andere lotgenoten meet te helpen.

Ondertussen ben ik positief gebleven en leidt ik een dynamisch leven. Hopelijk heb je iets aan deze bescheiden site!

Indien je me wil contacteren of tips of opmerkingen hebt over deze site aarzel niet me een 

mailtje te sturen: pambix@outlook.com

Een doordeweekse dag

Daar gaat de wekker.. Het is maandagmorgen en straks ga ik werken in de grootstad met de trein. Van uit de landelijke gemeente waar ik woon is het 2 uur heen en 2 uur terug reizen, eerst auto dan trein en dan tram om ter bestemming te komen.

Ik zet thee en ondertussen loopt het bad vol, het was zoals gewoonlijk weer een vochtige nacht, niets nieuws onder zon.. 

Ik poets mijn tanden en doe mijn luier uit, een van de weinige momenten zonder, het voelt goed maar het is maar van korte duur, ik ga in bad en wordt langzaam wakker.

Eenmaal uit bad droog ik me grondig af en loop ik even het risico door onbeschermd een aantal dingen te doen, even een gevoel van totale vrijheid. Ik leg mijn kledij klaar en ga terug naar de badkamer. Ik smeer me in en laat het wat opdrogen en maak me verder klaar. 

Ik trek een attends-slip M10 aan, voor mij de perfecte bescherming voor de heenreis. Daarover doe ik een body aan en ben ik klaar voor de strijd. En ja, een verse luier voelt goed aan, helemaal anders dan het natte broeierige gevoel van een natte luier.

Ik trek mijn jeans en pull aan, neem mijn jas en steek nog wat van mijn speciale ondergoed in mijn back-pack, 3 stuks: 2 Attends M8 Regular voor overdag op kantoor en een M10 Regular Plus  voor de terugreis. 

Ondertussen voelt mijn speciale ondergoed als een soort schild dat me beschermt en me geborgenheid heeft. Zou liever zonder door het leven gaan maar door de tijd wordt het een deel van jezelf. 

Vraag me altijd af of mensen het merken dat er iets anders onder de toplaag zit. Ik verberg in elk geval mijn geluierde kont niet speciaal onder een lange jas of pull. Als je het niet weet zie je het niet, zoals zo veel dingen in het dagelijks leven.. Een keer toen ik geen body aanhad en in slaap gevallen was op de trein stak mijn luier uit boven mijn jeans en ik denk wel een paar nieuwsgierige blikken te hebben ontvangen. Maar spot of medelijden kon ik niet bespeuren. 

Eenmaal op kantoor aangekomen ververs ik mijn luier en trek ik een Attends M8 aan. Bij mijn weten is er daar ook niemand die het ooit heeft gemerkt. Vaak geef ik presentaties vooraan in een grote zaal met alle ogen op me gericht, nog nooit merkte ik iets.

De enige keren dat ik in een "benarde pampersituatie" verkeerde was toen iemand me leuk vond en die me tegen zich aantrok.. Toen zijn handen wat zakten redde ik me toen door in zijn oor te fluisteren dat het niet echt het goede moment was.. Dat is dan minder leuk maar te weten begeerd te worden doet wel deugd :)