"PAMBRIA"

Nuttige info over luiergebruik

Luier-hobby

Ongetwijfeld ben je al op "ongewone" foto's of artikels gebotst toen je naar informatie zocht over incontinentie, bedplassen of luiers. Daarmee bedoel ik het ontdekken van de DL's en de AB's, de Diaper Lovers (mensen die graag luiers dragen) en de Adult Babies (mensen die hun kindertijd willen herbeleven). Voor mensen die luiers moeten dragen voor medische redenen is het moeilijk zich in de plaats te stellen van mensen met deze interesses.

Een aantal onder hen zijn mensen die echt inco zijn en die van de nood een deugd hebben gemaakt. Misschien is dit een manier om incontinentie aanvaardbaarder te maken voor zichzelf.

De AB's en DL's hebben niets met pedofilie te maken. Een aantal onder hen dragen luiers voor de fun en anderen verwerken op die manier soms een gemis uit hun jeugd. Je kan stellen dat zij een psychologische behoefte hebben aan luiers ipv. een lichamelijke. 

Op zich is dit misschien niet te begrijpen voor de mensen die echt inco zijn, maar toch kan je er iets aan hebben omdat door die gemeenschap een aantal bedrijven zijn ontstaan die bijvoorbeeld body's en pyjama's maken die er veel leuker uitzien dan de saaie kledij met ziekenhuislook die je in de zorgwinkels vindt. 

Wikipedia:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Infantilisme 

Webshops:

www.abuniverse.com