"PAMBRIA"

Nuttige info over luiergebruik

Jeans 

Met of zonder luier?

Met dus... Maar niet zichtbaar en toch behoud je je vrouwelijke vormen! 

Jeans is natuurlijk geen speciale kledij maar het is wel de meest ideale om ongezien een luier te dragen. De jeansbroek moet aansluitend zonder spannend te zijn. Op die manier doet het je luier de vorm aannemen van je lichaam en wordt die zo onzichtbaar. Als je jeans te ruim is gaat je luier zijn oorspronkelijke vorm houden en ga je achteraan een soort rechthoekige pak beginnen zien. Doordat jeanstextiel nogal dik is, tekent het ook veel minder reliëf af van wat er onder de jeans is. Doordat jeans niet effen is van kleur werkt het als een soort camouflagepatroon en als je een lek hebt ga je het nauwelijks zien door de verschillende schakeringen. Ideaal is mediumblauw jeans en donkerblauw.

Broeken in fijnere stoffen teken wel duidelijk door en laten niets aan de verbeelding over.

Jurken zijn niet zo ideaal omdat je dan een soort "wipkont" krijgt en dat valt ook op. 

Op bovenstaande foto's draagt deze juffrouw een broekluier, niet echt de meest discrete bescherming maar toch zie je niets door de jeans. Het hemdje is misschien wat kort natuurlijk...  

Tip: als je een jeans gaat kopen moet je bij het passen in de winkel, de luier aanhebben

die je meestal onder die jeans gaat dragen. Als een broek moet ingelegd worden moet je absoluut je gebruikelijke luier dragen. Als je dat niet doet, zal die broek een paar centimeter te kort zijn als je dan wel een luier draagt!