"PAMBRIA"

Nuttige info over luiergebruik

Discretie...

Discreet inco-materiaal kunnen dragen is echt wel belangrijk. Hoe hou je het onzichtbaar,onhoorbaar, lekloos en geurloos? Niemand wil in de categorie luierkont geklasseerd worden.

Het is voor een groot stuk psychologie en perceptie! Als je je zelf gedraagt met het idee, dat je geen speciaal ondergoed draagt, zal ook niemand het merken! 

De zichtbaarheid hangt af van welke kleren je draagt, de dikte van de luier en de snit van de luier. Voor kinderen heb je speciale luierbroeken die ruimer zijn, met verhoogde achterkant en een stevige elastiek zoals je kan vinden bij: www.pienenpolle.nl . Voor een volwassene is dit natuurlijk geen optie.

De hoorbaarheid is bij luiers met een vlies-buitenlaag nihil en bij de luiers met plastic-buitenlaag trouwens ook, als je die onder kledij draagt. 

Geur-discrectie is veel beter bij plastic-luiers dan bij vlies-luiers. Als je genoeg drinkt blijft de geur gering maar dan moet je meer verversen. Een aantal geneesmiddelen en bepaalde vitamines kunnen soms een sterkere geur veroorzaken.

Lek-discretie is veel beter bij plastic-luiers dan bij vlies-luiers. Een overlopende luier zal meestal achteraan tussen de billen 2 vlekken geven.