"PAMBRIA"

Nuttige info over luiergebruik

Bodys

Bodys waren ooit populair vrouwenondergoed. Vandaag de dag zijn die niet meer zo in. Ze zijn ideaal om je inco-materiaal op zijn plaats te houden en ervoor te zorgen dat als je een los hemd of t-shirt over je broek draagt dat de randen van je inco-materiaal niet zichtbaar wordt, bijvoorbeeld als je voorover buigt. Een body dragen is ook ideaal bij het sporten zoals joggen en paardrijden. Wel is het zo dat als je naar het toilet wil gaan het langer duurt om alles los te maken. Bij dringende gevallen is het dus meestal te laat als je een body draagt.

Je kan dergelijke body's kopen in zorgwinkels, maar die zien er meestal nogal ziekenhuis-achtig uit. Voor onder je kledij is dit  geen probleem maar als je het als t-shirt wil dragen in de zomer is dat echt niet mooi.

Body's kan je best krap kopen qua maat voor overdag en ruim voor 's nachts omdat je het overdag nauwaansluitend wil hebben en 's nachts ruim voor een dikkere luier. 

Je kan een body gemakkelijk zelf maken door bij een gewone t-shirt in het midden voor en achter 3 a 4 drukknopen vast te maken.

Mooiere body's en ook neutrale modellen kan je vinden bij www.privatina.eu (iets leuks voor een verkleedpartij kan je er ook vinden... niet verschieten... :) 

Weetje: de zanger Claude François was zo maniakaal dat al de hemden die hij droeg feitelijk body's waren tijdens zijn optredens. Dit om te vermijden dat zijn hemd uit zijn broek zou komen bij het dansen.

Webshops: 

www.4care.nl

www.privatina.eu